Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Zajímavé měřítko má autor: za údajnou půjčku 20 mil. od ARPIDY a údajně nesplacenou by měl jít Pithart sedět, za bilion a ještě hodně velkej kousek státního majetku, který pomáhal rozkrást a zašantročit, se Václav Klaus stal dvakrát prezidentem. Na téhle logice dojíždí česká pravice (která se té rozkrádačky aktivně účastnila), bohužel jí to pořád ještě nedocvaklo. Nebo spíše nechce docvaknout. Ono se na Pankrác nikomu nechce.

1 0
možnosti
Foto

V95í22t 77B57l43a65h92a

16. 12. 2012 13:25

Dobrý den pane Kodete. Děkuji za váš komentář. Jistě víte, že ta půjčka OH od Arpidy nebyla údajná. Petr Pithart tehdy této straně předsedal. OH půjčku v plné výši nikdy nesplatila.

.

Nepamatuji si, že by ODS ať už za předsednictví Václava Klause, nebo jiného předsedy nesplatila nějaké půjčené peníze.  Hezký zbytek neděle.

0 0
možnosti
Foto

Ode mě karma. A myslím, že jste to časově  trochu posunul. Vrabci na střeše si štěbetají, jak to bylo s penězi, které Západ posílal na podporu československých disidentů. Prý byly bujaře prolity hrdly zasloužilých chartistů nebo též investovány do vylepšení jejich nemovitostí.

Ale o tom se zde opravdu nesmí ani ceknout.

2 0
možnosti
Foto

V76í22t 86B52l45a60h91a

16. 12. 2012 13:32

Dobrý den pane Hermánku. Existuje několik knih, které popisují, jak to fungovalo s penězi pro Chartu77  do listopadu 1989. :-)  Já jsem měl ale na mysli skutečně období Občanského fóra od listopadu 1989, minimálně do června 1990, kdy se peníze "dávaly do šuplíku" a bral si z nich, kdo potřeboval.  

.

Bez evidence, bez zpětného vyúčtování.  Chápu, že v té době to asi nebylo možné podle auditorských doporučení, ale ten rozdíl mezi tím jak s vybranými penězi nakládala Solidarita a jak s nimi nakládalo Občanské fórum je do očí bijící...

0 0
možnosti
VK

Zvláště ty Vaše doplňky o "jiné" české nátuře R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
O věcech nejen z města v němž žiji...

Další mé názory naleznete na:

www.angle.cz

a na:

http://vitblaha.wordpress.com

Seznam rubrik

Oblíbené stránky