Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

klapste3

29. 5. 2012 10:43
Pane Blaha,

ona ta politická reprezentace obou vůdčích stran (ODS a ČSSD) je v těžké situaci - oba dva tábory o korupci vědí, využívají ji, ale zatím se i vzájemnou pomocí (od oposmlouvy) vždy dařilo mnoho a mnoho průšvihů  tak nějak zametat pod koberec. Ať je za Rathem a jeho přistížením cokoliv, je to prostě přistižení gaunera, kterého neměl rád snad nikdo - jen on sám sebe. Obě reprezentace si zatím neuvědomují, že spousta lidí už má dost politikaření (ne politiky), má dost nadřazování zájmů stranických (potažmo ekonomických) nad zájmy daňových poplatníků. Dvě výše zmíněné reprezentace dovedly naši zem do neuvěřitelného marasmu a kauza Rath je jen dokladem, že kromě selhání lidského jde o systém - systém rozkrádání, systém obohacování se malého okruhu lidí na úkor všech. Vy jako dlouholetý zastupitel jste se s těmito věcmi musel setkat - vaše rozhořčení nad levicí a jejím chováním je stejně prázdné a falešné jako plky Tejce a dalších. Nezbývá než věřit, že voliči to spočítají jemu i vám.

0 0
možnosti

Vít Blaha

3. 6. 2012 18:48
Re: Pane Blaha,

já jsem se ve svém textu vůbec nerozhořčoval nad levicí, naopak, psal jsem, že to dělají moc dobře...

.

Pokud považujete všechny (nebo většinu) členů ODS a ČSSD za podílníky na rozkrádání, je myslím jakákoliv další debata zcela zbytečná.

0 0
možnosti

repanak

28. 5. 2012 15:44
Lidé mají politiku dost za divadlo

a Rath předním hercem v naší Zlaté politické kapličce na Malé straně byl. Ale valné lidské pověsti i v levicové části spektra nepožíval, řekl bych, že dokonce záporné. Ve srovnání s ostatními kromě Palase. mediálně ne příliš známými.Takže spin odborníkům bych radil nalézt nějaké jeho spojenectví s ODS, zdůrazňovat jeho selhání z důvodu osobních vlastností a taky uvést, že ho na výsluní socdem přitáhl Jiřík z RaJe.

0 0
možnosti

1absolutus

28. 5. 2012 11:22
Pane Bláho.

Žádáte zveřejnění odposlechů. Tímto zveřejněním důkatů proti obviněnému přede soudním líčením by jste dal obhájcům možnost napadnout tyto odposlechy jako nezákonné. (Trestní zákonník ČR). Váš článek na mě pusobí jako by ho psal někdo z Rathových právníků, který chce tímto krokem znevěrohodnotit důkazy policie. Pokud je to jinak, pak jste téma článku nedomyslel.

1 0
možnosti

martin013

28. 5. 2012 11:04
Taktika

Nic proti spin doktorům, dělají svoji práci a dělají ji zatím dobře. Jestli úspěšně, to ukáže až čas. Jejich taktiku bych proto hodnotil až podle volebních výsledků. Jsem pro veřejné jednání Sněmovny o Rathovi a nejsem pro úniky odposlechů do médií. Tam skutečně nepatří. Patří do spisů a před soud. Jinak je to klasika, jako vždy u nás, kdy zloději křičí chyťte zloděje. Ale to je na OBOU stranách úplně stejné. Nemohu přece nevidět, že kromě Ratha jsou zde Bém a jeho přítel Janoušek, Bém a opencard, Bém a IT zakázka v Praze v hodnotě 7 mld., že tu je Sášenka a Promopro. Jsem pro vyšetření VŠECH těchto nejasností. Zatím totiž i Rathovu kauzu nutno považovat jen za nejasnost. Je pořád jen "sprostý podezřelý", ať se nám to líbí nebo ne. Spin doktory bych nezatracoval. Co mají podle vás dělat? Odejít do kláštera a dát se na pokání? Zmizet úplně z politické mapy? Spáchat hromadné harakiri? Musí nějak fungovat i dál. Takto by to dělali i ti modří a ostatní.

0 0
možnosti

Mirek721

28. 5. 2012 11:33
Re: Taktika

Myslím, že autor práci spin doktorů z Lidového domu chválí. Stejně jako on si i já myslím, že to dělají dobře. A myslím, že na české politické scéně jsou ti, co pracují pro oranžové vůbec nejlepší.

.

TOP09 je nepotřebuje, protože za ně všechno odpracují spin doktoři, pardon redaktoři, z Bakalovy PR agentury HN a Respekt, modří to neumí a komunisti to také nepotřebují.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS